Banka müdürü bizzat açıkladı protokol imzalandı! 5 bin liraya varan ödeme alacaksınız şartları kontrol edin

Bankaların müşterileri için sundukları avantajlar 2024 yılında da gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni yılda müşterileri için pek çok anlaşmaya imza atan bankalar yeni bir duyuru ile dikkati çekti. Bir banka, TESK ile protokol imzalandığını duyurarak vatandaşlara 5 bin lira kazançlı çıkabilecekleri yeni uygulamasını açıkladı.

Banka müdürü bizzat açıkladı protokol imzalandı! 5 bin liraya varan ödeme alacaksınız şartları kontrol edin

Bankalar, müşterileri sundukları avantajlı fırsatlarla dikkati çekmeye devam ediyor. Bankaların müşterileri için sundukları kampanyalarla dikkati çekmeye devam ederken bir yandan da yeni anlaşmalara imza atmaya devam ediyor. ING Türkiye ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) işbirliği protokolü imzaladı. Banka, imzalanan protokolle ilgili açıklamalarda bulunurken müşterisine tam 5 bin liralık avantaj sağlayacağı kampanyasını da duyurmuş oldu.

ING Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, KOBİ'lerin şubeye gitmeden bankacılık işlemlerini yapabileceği ING KOBİ Dijital ürünleri ile TESK'e kayıtlı şahıs işletmesi sahibi KOBİ’ler, 5 bin liraya varan bonus fırsatından faydalanabilecek.

ING BANK'TAN KOBİLERE 5 BİN LİRALIK FIRSAT

ING Bank, müşterileri için yaptıkları duyuru kapsamında KOBİ'lerin;

ING Bonus Business Card ile 10 bin lira harcama koşuluna bin lira bonus fırsatından,

POS Ekstra, KOBİ Nakit POS veya KOBİ Hızlı POS ürünlerinden birine sahip olup bir adet işlem gerçekleştirdiklerinde bin lira bonustan ve ilk kez KOBİ e-Turuncu Hesap açıp en az 1 adet otomatik fatura talimatı vererek, bin lira bonus fırsatından yararlanabiliyor.

Banka müdürü bizzat açıkladı protokol imzalandı! 5 bin liraya varan ödeme alacaksınız şartları kontrol edin

Üç ürüne de sahip olan işletmeler ise ek 2 bin lira bonus kazanıyor.

ING KOBİ Dijital ile şahıs işletmeleri EFT, havale ve FAST işlemlerini ücretsiz yapabiliyor.

İşletmeler, KOBİ Nakit POS ürünü ile iş yerlerinde yazarkasa POS cihazlarında, hiçbir ücret ödemeden tüm yurt içi banka kartı ödemelerinde ertesi gün yüzde 1,49 üye iş yeri ücreti fırsatından yararlanabiliyor.

YÜZDE 45 HOŞ GELDİN FAİZİ VERİLİYOR

Yazarkasa POS cihazları için aylık POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti ödemiyor. Aynı zamanda, vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanı sağlayan KOBİ e-Turuncu Hesap'ı ilk kez açanlar, yüzde 45 "Hoş Geldin Faizi" kazanabiliyor.

ING müşterisi olmayan TESK'e kayıtlı esnaf ve sanatkârlar, ING Mobil üzerinden ING’li olabiliyor.

Banka müdürü bizzat açıkladı protokol imzalandı! 5 bin liraya varan ödeme alacaksınız şartları kontrol edin - Resim : 2

Şahıs işletmeleri, ING Mobil'i cihazlarına indirdikten sonra başvuru için bilgilerini girebiliyor, ardından kimliklerini doğrulatıp görüntülü görüşme adımına geçerek, bulundukları yerden ING müşterisi olabiliyor. görüşlerine yer verilen ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, KOBİ'lerin ekonominin önemli bir gücünü oluşturduğunu belirterek, "ING olarak ihtiyaç duydukları her anda KOBİ‘lerin yanında olmayı ve dijital bankacılık çözümlerimiz ile onlara iş yerlerinin başından ayrılmadan bankacılık işlemlerini gerçekleştirebileceği hizmetleri sunmayı önceliklendiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Banka müdürü bizzat açıkladı protokol imzalandı! 5 bin liraya varan ödeme alacaksınız şartları kontrol edin - Resim : 3

KOBİ Nakit POS ürünleri ile işletmeler, yazarkasa POS cihazlarında ayda 50 bin lira nakit kart cirosu yapan işletmelerde piyasa oranlarına göre yılda yaklaşık 15 bin lira tasarruf imkanı sağlandığı kaydeden Gökgöz, KOBİ'lerin işlerini büyütürken onların yol arkadaşı olmayı önemsediklerini ve bu vizyon çerçevesinde TESK ile imzaladıkları protokolü oldukça değerli bulduğunu ifade etti. Bu çerçevede müşterielr yeni anlaşma sayesinde avantaj elde edebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER