Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

Bankaların kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Banka kampanyaları yakından takip edilirken Halkbank, esnaf ve akaryakıt istasyonlarına kampanya uygulayacağını bildirdi.

Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle çeşitli kampanya araştırmaları da devam ediyor. Bankaların kart kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alırken Halkbank, esnaf ve akaryakıt istasyonlarına özel yeni POS kampanyasını duyurdu.

Maliyetlerin artması nedeniyle zor günler yaşayan esnaflar için kampanya duyurusu yayımlayan Halkbank, akaryakıt sektörünü de unutmadı. Artan akaryakıt fiyatlarının ardından gelen kampanya duyurusu dikkati çekerken bankadan da konuya ilişkin açıklama yapıldı.

HALKBANK POS KAMPANYASINI DUYURDU

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, daha önce akaryakıt sektörüne özel belirlediği üye işyeri destek paketine esnafın da dahil edildiği bildirildi. Üye işyerlerinin maliyetlerinin azaltılmasına katkı için yapılan kampanyada işletmeler, tüm kart tipleri için kullanılabilecek yüzde 2,39 komisyon oranından veya komisyonsuz blokeli avantajlı fiyatlama koşullarından faydalanabilecek.

Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

Halkbank tarafından yapılan kampanyayla işletmelere, aylık üye işyeri ücretleri de yüzde 50 indirimli olarak uygulanacak. Esnaf, işletmeleri güçlendirmeyi amaçlayan kampanya kapsamında, kendilerine özel belirlenmiş fiyat ve ücretleri tercihlerine göre kampanyalı ve blokeli olarak belirlenen seçeneklerle kullanabilecek.

Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak - Resim : 2

Kampanyaya katılmak için Halkbank şubelerine başvurmak yeterli olacak. Halkbank tarafından esnaf ve akaryakıt istasyonlarına yönelik yapılan kampanyanın şubat ayı sonuna kadar geçerli olduğu bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER