Bakanlık açıklama yaptı! Ödemeler hesaplara bugün yatırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiler için yapılacak olan destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.

Bakanlık açıklama yaptı! Ödemeler hesaplara bugün yatırıldı

Bakanlıktan destek ödemesi olan çiftçiler dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bugün çiftçiler için destek ödemesinin hesaplara yatırıldığı öğenildi. Bu kapsamda destek faydalanan ve ödemelerin yatıp yatmadığını merak eden kişilerin hesaplarını kontrol ederek ödemeleri hesabından aktarabilecekleri ifade edildi.

DESTEK ÖDEMELRİ ÇİFTÇİLERİN HESABINA YATIRILDI!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda bugün çiftçiler için 1 milyar 172 milyon 55 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığı öğrenildi. Konu hakkında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Yumaklı tarafından yapılan ödemeler hakkındaki açıklamada "1 milyar 172 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldı." ifadesi kullanıldı. Ödeme hakkında yapılan bilgilendirmelere göre, Yumaklı'nın paylaşımında yer alan bilgilere göre, çiftçilere bitkisel ürün sigortası desteği olarak 1 milyar 137 milyon 108 bin lira ve kırsal kalkınma yatırım desteği kapsamında 34 milyon 947 bin lira ödemelerin hesaba aktarıldığı belirtildi.

SONRAKİ HABER