Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı açıklaması! Programımızı kararlılıkla uyguluyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden ekonomi programı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fiyat istikrarı mesajı veren Bakan Şimşek'ten önemli bir mesaj geldi.

Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı açıklaması! Programımızı kararlılıkla uyguluyoruz

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarla ilgili olarak çözüm arayışları devam ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen para sıklaştırma politikası kararlılıkla uygulanıyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen para sıklaştırma ve enflasyonu düşürmek için uygulanan adımlar kararlılıkla sürdürülürken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden ekonomi programı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘’FİYAT İSTİKRARINI MERKEZE ALAN PROGRAMIMIZI KARARLILIKLA UYGULUYORUZ''

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden ekonomi programına ilişkin değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Bakan Şimşek, 21 Şubat tarihinde yeniden ekonomi hususunda sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden bir açıklamaya yer verdi. Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’Fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programımızı kararlılıkla uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı açıklaması! Programımızı kararlılıkla uyguluyoruz

Bakan Şimşek açıklamalarının devamında "Fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programımızı kararlılıkla uyguluyoruz.'' dedi. Toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenilmesi, programın başarısını pekiştireceğinden bahseden Bakan Şimşek, ‘’Türkiye Yüzyılı’nda ekonomimiz yerelde başlayan kalkınma ile değer üretmeye devam edecek." ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER