Bakan Işıkhan'dan 5 bin TL emekli ikramiye paylaşımı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından emekli vatandaşlara verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyenin ne zaman verileceği öğrenildi.

Bakan Işıkhan'dan 5 bin TL emekli ikramiye paylaşımı!

Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyesi onaylanarak yasalaştı. Daha önce çalışmayan emekli vatandaşların aldığı 5 bin TL ikramiyenin bu defa da çalışan emeklilere verileceği ifade edildi. TBMM'de onaylanan bu ikramiyenin ne zaman hesaplara yatırılacağı ise emekli vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Konu hakkında yapılan açıklamalarda 2024 yılından önce emekli vatandaşlar için ikramiye ödemelerin yapılacağı ifade ediliyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Işıkhan konuya ilişkin merak edilenler hakkında açıklamalarda bulundu.

5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİNİN NE ZAMAN ÖDENECEĞİ BELLİ OLDU!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışan emeklilerimize 5 bin lira verilmesini sağlayacak düzenlemeyi içeren ekonomiye ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Ödemeler, ilgili kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından en kısa süre içinde emeklilerimizin banka hesaplarına yatırılacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı, uğurlu olsun." şeklinde açıklamalara yer verildi.

SONRAKİ HABER