Bakan Işıkhan duyurdu! Çalışmaya devam eden emekliler de 5 bin TL ikramiye alacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte fiilen çalışmaya devam eden emeklilerin de 5 bin TL emekli ikramiyesi alacağı belirtildi.

Bakan Işıkhan duyurdu! Çalışmaya devam eden emekliler de 5 bin TL ikramiye alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafından bugün yapılan açıklamalarda 5 bin TL emekli ikramiyesinden faydalanamayan çalışan emeklilerin de ikramiye alacağı öğrenildi.

Bununla birlikte bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamalarda da fiilen çalışan emeklilerin 5 bin TL ikramiye almasının onaylandığı belirtildi.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL İKRAMİYE VERİLECEK!

Konu ile ilgili Bakan Işıkhan tarafından, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay müjdesini verdiği emeklilerimiz için 5 bin lira ödemenin kapsamını genişletiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimiz de 5 bin liralık ödemeden yararlanacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde yapılan açıklama ile emeklilere müjdelendi.

SONRAKİ HABER