Bakan Işıkhan asgari ücret toplantısı ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu!

2024 yılında geçerli olacak asgari ücret için nefesler tutuldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, milyonların beklendiği rakamın ne zaman açıklanacağına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bakan Işıkhan asgari ücret toplantısı ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu!

Milyonlarca çalışan 2024 yılı asgari ücret için zam kararını beklerken bir yandan da dolaylı olarak tüm Türkiye'yi ilgilendiren rakam için zam açıklaması büyük bir önem kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan merakla beklenen asgari ücret toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılacak üçüncü toplantı için beklenmeye başlarken toplantının yapılacağı tarih de merak edildi. Bakan Işıkhan, ‘’3’üncü toplantı ne zaman olacak?’ sorusuna “Toplantı için henüz karar almış değiliz. Ekipler çalışıyor. İnşallah bu hafta içinde açıklamayı arzu ediyoruz.” cevabını verdi.

BAKAN IŞIKHAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, asgari ücret toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılacak olan toplantı ile 2024 Asgari Ücreti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan açıklayacak.

Bakan Işıkhan asgari ücret toplantısı ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu!

Bakan Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun 3'üncü toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunurken tekliflerin verileceği kritik toplantının ne zaman yapılacağına ilişkin soruya “Toplantı için henüz karar almış değiliz.'' dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuz toplantısını gerçekleştirecek. İnşallah en kısa sürede açıklamayı planlıyoruz’’ derken bir önceki açıklamasında da Resmi Gazete'de 31 Aralık tarihine kadar yayınlanması gerektiği için yıl sonuna kadar açıklama yapılacağını kaydetmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER