Bakan Işıkhan 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağı tarihi açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin ne zaman hesaplara yatırılacağı açıklandı.

Bakan Işıkhan 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağı tarihi açıkladı!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emekliler için verilecek olan 5 bin TL ikramiye ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı konusunda merak edilenlere yanıt verdi. Daha önce çalışmayan emekliler için verilen 5 bin TL ikramiyenin ardından çalışan emeklilere de bu sene bitmeden verileceği ifade edilmişti.

EMEKLİLERE VERİLECEK 5 BİN TL İKRAMİYE İÇİN TARİH VERİLDİ!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, "Çalışan emeklilerimiz için de kanun teklifi Meclis'te kabul edilip, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ödemeleri iki gün içinde yapacak şekilde hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni yılda bütçemiz doğrultusunda emekli maaşlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

ASGARİ ÜCRET HAKKINDA DA KONUŞTU!

Emekli vatandaşlar için verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin yanı sıra asgari ücret zammı hakkında da açıklamalar yapan Işıkhan, "Komisyondan çıkacak kararın herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi olmasını ümit ediyoruz. "Bununla beraber, birinci dereceye yükselen devlet memurlarımız için 3600 ek gösterge düzenlemesini de hükümet olarak en kısa sürede hayata geçireceğiz." ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER