Bakan Göktaş Mayıs ayı SED ödemelerinin yapıldığını duyurdu

Ülkemizde ekonomik olarak desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının geliştirdiği programlar dahilinde ödemeler yapılıyor. SED ödemeleri ile ilgili detaylar merak konusu olurken mayıs ayı ödemelerinin de hesaplara geçtiği ifade edildi.

Bakan Göktaş Mayıs ayı SED ödemelerinin yapıldığını duyurdu

Ekonomik olarak desteklenmeye ihtiyacı olan bireyler için bakanlıklar tarafından çeşitli ödemeler yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da dar gelirli aileler için pek çok yardım programına yer verirken bu yardımlar kapsamında yer alan Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemeleri de binlerin gündeminde yer alıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için yapılan SED ödemeleri ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Göktaş Mayıs ayına ait SED ödemelerinin yatırıldığını açıkladı.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SED ÖDEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti.

Bakan Göktaş Mayıs ayı SED ödemelerinin yapıldığını duyurdu

Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildiren Bakan Göktaş, bu doğrultuda SED ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade etti. Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Bakan Göktaş, “Çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rolü olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayına ilişkin 878 milyon TL SED ödemesi yaptık” dedi. Mayıs ayı SED ödemeleri tamamlanırken gözler bu kez haziran ayı ödemelerine çevrildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER