Bakan Bolat'tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Bu sene vatandaşların ekonomik zorluklar yaşamaması ve biraz da olsa refah seviyelerinin artması amacı ile Ticaret Bakanlığı tarafından indirim kampanyası başlatılmıştı. Bakanlık tarafından konu ile ilgili yeni açıklama geldi.

Bakan Bolat'tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Enflasyonla mücadele kapsamında bakanlık tarafından vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi adına kampanya başlatılmıştı. Bu kampanya kapsamında pek çok sektörden özellikle de zincir marketlerden ürünlerinde indirim kampanyası yapılması konusunda talep geldi.

Bu çağrı ileriki süreçlerde oldukça büyük ilgi görmeye başladı ve peş peşe pek çok zincir market tarafından fiyat sabitleme, indirim uygulama gibi kampanyalar uygulanmaya başladı. Kampanyalar vatandaşlara duyurulurken bakanlık tarafından da bir yandan bu çağrılar yinelenmeye başlandı. Bugün de son olarak yine Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan açıklamalarda bir sektöre daha indirim uygulaması konusunda çağrıda bulunuldu. Yapılan çağrı bizzat Bolat tarafından gerçekleştirildi.

BİR SEKTÖR İÇİN DAHA İNDİRİM ÇAĞRISI GELDİ!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Bolat Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) heyeti ile yaptığı görüşmeden bahsetti. "THBB Yönetim Kurulu ve üye olan hazır beton üretici ve satıcısı işletmeler, bu toplantıda bize 'Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız' başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulundular ve yapacakları katkıları kamuoyuyla paylaşacaklarını beyan ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte uygulama kararı alınan indirimin de takipçisi olacaklarını dile getirdikleri öğrenildi.

SONRAKİ HABER