Bahadır Kimya halka arz talep toplama tarihleri nedir?

SPK, Bahadır Kimya San. ve Tic. A.Ş. halka arzına onay verdiğini duyurdu. Bahadır Kimya'nın halka arzına ilişkin merak edilenler artarken yatırımcılar da talep toplama tarihini sorgulamaya başladı.

Bahadır Kimya halka arz talep toplama tarihleri nedir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka arz edecek olan şirketleri açıklamaya devam ediyor. SPK tarafından yapılan açıklamalar yatırımcı ve yatırımcı adaylarının gündeminde yer alıyor.

Bahadır Kimya San. ve Tic. A.Ş. halka arzına onay verdiğini duyuran SPK'nın açıklamalarının ardından ''Bahadır Kimya kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hisse fiyatı ne kadar?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

BAHADIR KİMYA KAÇ LOT VERİR, KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU, HİSSE FİYATI NE KADAR, NE ZAMAN TALEP TOPLAYACAK?

Bahadır Kimya San. ve Tic. A.Ş. (BAHKM), 5-6-7 Ağustos tarihlerinde halka arz olacak. Bahadır Kimya, Tera Yatırım liderliğinde toplam 39 aracı kuruluştan oluşan konsorsiyum aracılığıyla pay başına 51 TL sabit fiyatla talep toplayacak.

Bahadır Kimya halka arz talep toplama tarihleri nedir?

Bahadır Kimya halk arz büyüklüğü 816 milyon TL olarak açıklanırken borsa kodu da BAHK olarak belirlendi. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtım şeklinde olacak halka arzda halka açıklık oranı yüzde 29,09 olarak belirlendi. Bahadır Kimya halka arzında talep toplama işlemlerinin 7 Ağustos'ta sona ermesinin ardından sonuçların bir sonraki hafta açıklanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER