Artık sizde otomobil sahibi olabileceksiniz! Akbank 210 bin TL araç kredisi veriyor!

Araç fiyatlarının son zamanlarda yükselmesinin ardından otomobil sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankaların yolunu tuttu. Akbank ise araç alacak olan vatandaşların beklediği haberi duyurdu. Kredi detaylarını paylaştı.

Artık sizde otomobil sahibi olabileceksiniz! Akbank 210 bin TL araç kredisi veriyor!

Araç fiyatlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise bankaların yolunu tutarak faiz oranı uygun olan bankalardan kredi çekiyor. Bu kapsamda resmi internet adresinden detaylı bilgi paylaşımında bulunan Akbank, taşıt kredisi alacaklara seslendi.

AKBANK'TAN TAŞIT KREDİSİ FIRSATI!

Dolar kurunda yaşanan hareketlilik araç fiyatlarına da yansıdı. Araç fiyatlarının artmasının ardından uzman isimler 2023 yılının son aylarını işaret etti ve fiyatların daha da artacağını ifade etti. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise faiz oranını baz alarak hangi bankasının kaç vade ile kredi sağladığını araştırmaya koyuldu.

Resmi internet adresinden açıklamalarda bulunan Akbank, 210 TL taşıt kredisinin detaylarını paylaştı. Taşıt değeri 300 bin TL olan alıcılara 210 TL kredi imkanı sağlanacak. Bunun dışında kredi tutarı yüzde 4,89 faiz oranı ve 36 ay vade ile verilecek.

akbank.png

Akbank'tan 210 değerinde kredi çeken vatandaşlar aylık olarak 14 bin 978 TL ödeme yapacak. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 110.6845 olacak. Bunun dışında 210 TL'nin toplam geri ödeme tutarı ise 540 bin 436 TL olarak yansıyacak.

Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER