Aralık 2023 Ankara'da inşaat demiri fiyatları ne kadar?

Ülkemizde inşaat demiri fiyatları merakla takip ediliyor. Son dönemde aldıkları zamlarla gündeme gelen demir fiyatlarının güncel durumu araştırılıyor. Ankara'da da demire zam geldiği öğrenilirken demirin satış rakamları yeniden belirlendi. Bu çerçevede inşaat demirinin kilogram fiyatı aralık ayına özel olarak belli oldu.

Aralık 2023 Ankara'da inşaat demiri fiyatları ne kadar?

Ülkemizde demir piyasası takip ediliyor. Demir çeşitlerinin ne kadar olduğu merak edilirken fiyatlardaki değişimler anlık olarak firmalar tarafından listelere yansıtılıyor. İnşaat demirine zamlar peş peşe gelirken güncel fiyat listelerde yerini aldı.

İnşaat demiri olarak alınıp satılan bar demirlerine zam gelirken inşaat demiri fiyatlarında meydana gelen değişimler 2023 yılı içerisinde zam haberleriyle gündemi meşgul etti. Aldıkları zamlar ile inşaat sektöründe yapı malzemeleri olan inşaat demirleri için liste fiyatları zamlanmaya devam ederken Aralık 2023 tarihi ile fiyatlar belli oldu.

ANKARA'DA ARALIK AYINDA GÜNCEL DEMİR FİYATLARI

Güncel inşaat demiri fiyatları aldığı zamlarla listelerdeki yerini aldı. İnşaat demiri fiyatlarında rekor zamlar kaydedilirken güncel inşat demiri fiyatları ise aldıkları son zamlarla birlikte aralık ayı içerisinde zirveye çıktı. Ankara'da güncel demir fiyatları şu şekilde listelendi;

8 mm inşaat demiri: 22,750 Türk Lirası

10 mm inşaat demiri: 22,750 Türk Lirası

12-32 mm inşaat demiri: 21,750 Türk Lirası

Aralık 2023 Ankara'da inşaat demiri fiyatları ne kadar? - Resim : 3

Fiyatlar firmalara göre değişiklik gösterirken zamlar da birbiri ardına gelmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER