Araç sahibi olmayan kimse kalmayacak! Ziraat Bankası taşıt kredisi veriyor!

Araba fiyatları artmaya devam ederken otomobil sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankaların verdiği faiz oranını araştırıyor. Ziraat Bankası ise kredi detayları hakkında bilgi verdi.

Araç sahibi olmayan kimse kalmayacak! Ziraat Bankası taşıt kredisi veriyor!

Araç fiyatlarının artmasının ardından otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların yolunu tuttu. Birçok vatandaş hangi bankanın yüzde kaç oranında faiz verdiğini merak ediyor. Ziraat Bankası ise araç kredisi detaylarını paylaştı.

Ziraat Bankası, 100 bin TL'lik taşıt kredisi vereceğini duyurdu. Taşıt kredisinin detaylar belli oldu. Banka 48 ay vade ve yüzde 2,65 oranında taşıt kredi desteği vereceğini duyurdu.

screenshot-1.png

ZİRAAT BANKASI 100 BİN TL VERİYOR!

Otomobil sahibi olmak isteyen birçok vatandaş faiz oranını baz alarak bankalara akın etti. Ziraat Bankası ise 100 bin TL taşıt kredisi sağladıklarını açıkladı. Bu kapsamda 100 bin TL'nin aylık taksit tutarı 4 bin 288,90 TL olarak yansırken, yıllık maliyet oranı ise yüzde 50.7167 oldu.

Taşıt kredisinin daha fazla detayını öğrenme istiyorsanız Ziraat Bankasının resmi sitesine giriş yparak öğrenebilirsiniz.

Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER