Araç sahibi Ankaralılar! Açıklama bizzat bankadan geldi size avantaj sağlanacak

Araç sahibi olan vatandaşların yılın belirli dönemlerinde ödemeleri gereken vergiler bulunuyor. Bu vergiler arasında yer alan MTV ödemelerinin temmuz ayı taksitleri için açıklama gelirken araç sahiplerine avantaj sağlayacak kampanyayı da Ziraat Bankası duyurdu.

Araç sahibi Ankaralılar! Açıklama bizzat bankadan geldi size avantaj sağlanacak

Ülkemizde otomobil sahiplerinin ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) her yıl belirli dönemlerde taksit şeklinde ödeniyor. MTV ödemeleri bu yıl için temmuz ayında başlarken taksit ödeyecek olanlar da araştırmalarına başladı. 2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödemeleri başlarken bu ödemeler ay sonuna kadar alınacak.

MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz tarihinde sona ererken ''MTV sorgulama ve ödeme nasıl yapılıyor?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı. MTV ikinci taksit ödemeleri bu ayın sonuna kadar devam edecek ve milyonlarca araç sahibi de bu ödemeleri gerçekleştirecek. MTV ödemelerinin taksiti için Ziraat Bankası'ndan müşterisinin yüzünü güldüren açıklama gelirken kampanya detayları da belli oldu.

MTV ÖDEMELERİNDE ZİRAAT BANKASI'NDAN EK TAKSİT İMKANI

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren motorlu taşıtlar vergisinde bu yılın ikinci taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başladı. Ödemeler e-Devlet sistemi, dijital vergi dairesi, PTT ve banka sitelerinden, Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksit ödemesinin 31 Temmuz gün sonuna kadar kadar yapılması gerekirken ödemesini yapmayan mükelleflere gecikme faizi uygulanıyor.

Araç sahibi Ankaralılar! Açıklama bizzat bankadan geldi size avantaj sağlanacak

Bu çerçevede müşterilerine avantaj sunan Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayımladı. ''MTV Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit' adıyla kampanyayı duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 5 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olacağını duyurdu.

Araç sahibi Ankaralılar! Açıklama bizzat bankadan geldi size avantaj sağlanacak - Resim : 2

Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM'ler, GİB resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartın kredi kartı özelliği ile yapılacak taksitli MTV ödemelerinde 4 taksit imkanı sağlanacağı açıklandı.

SONRAKİ HABER