Ankaralılar Ziraat Bankası'na uğrayın! Maaşa ek 5 bin TL ödeme resmen duyuruldu

Bankalar müşterileri için kampanya hazırlamaya devam ediyor. Kamu bankalarının kampanyaları da yakından takip edilirken Ankaralılar da güncel banka kampanyalarını sorguluyor. Ziraat Bankası maaşa ek 5 bin TL kampanyası başlatırken detayları derledik.

Ankaralılar Ziraat Bankası'na uğrayın! Maaşa ek 5 bin TL ödeme resmen duyuruldu

Kamu ve özel bankaların maaş müşterileri için promosyon teklifleri eylül ayı ile birlikte açıklandı. Vatandaşlar hangi bankanın ne şartla, kaç TL promosyon teklifi verdiğini de merak etmeye başladı. SGK 4A 4B 4C ve BAĞ-KUR'lular için ek ödeme yapacağını açıklayan Ziraat Bankası'nın teklifi de merak konusu oldu.

Ankaralılar ''Ziraat Bankası eylül ayında ne kadar promosyon veriyor?'' sorusuna yanıt aramaya başlarken Haberankara.com okurlarına özel olarak Ziraat Bankası'nın promosyon kampanyasının detaylarını derledik. Özellikle emeklilerin son gelen zamlarla birlikte ekonomik sıkıntı çekmesi nedeniyle bankaların sunduğu avantajlar da dikkati çekiyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilere özel açıklama gelirken promosyon ödemelerinin eylül ayında da devam edeceği bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-09-09-235917.png

ZİRAAT BANKASI'NDAN MAAŞA EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Bankalardan yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ederken sağlanan anlaşmalar doğrultusunda emekliler de bu promosyonları almaya hak kazanıyor. Ziraat Bankası, müşterilerine özel örnek bir ödeme tablosu yayımladı. Ziraat Bankası tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı açıklandı. Ziraat Bankası, maaş promosyonlarında üst limitin 5 bin lira olduğunu açıklarken ''Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilerin Bir Artısı Daha Var! Emekli Maaşına Promosyon Ödemesi Ziraat'te!'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-09-09-235929.png

Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan müşterilere 5 bin liraya varan promosyon kazanma fırsat sunan banka, ''SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca promosyon ödemesi'' ifadelerine yer verdi.

Ziraat Bankası, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da paylaştı. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan müşterileri;

  • 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
  • 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacak.

ekran-goruntusu-2023-09-09-235938.png

Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruların alınacağı kaydedildi. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanıyor.

Bankaya gitmeden de alınabilen promosyon ödemeleri için; 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilere Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER