Ankaralı araç sahiplerini sevindiren çifte indirim! Motorine ikinci benzine birinci indirim geldi

Akaryakıt fiyatları Hamas ile İsrail gerilimin ardından yeniden yükselişe geçmişti. Akaryakıt fiyatlarına sıklıkla zam haberleri bu kez indirim haberleri verildi. Brent petrolün düşmesinin ardından gelen çifte indirim haberi sürücüleri sevindirdi.

Ankaralı araç sahiplerini sevindiren çifte indirim! Motorine ikinci benzine birinci indirim geldi

Ülkemizde son yılların en çok yükseliş kaydeden kalemlerinden biri de akaryakıt oldu. Akaryakıt fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken araç sahipleri de indirim haberlerini takip etmeye başladı. Akaryakıt fiyatları Hamas ile İsrail arasındaki gerilimden etkilenerek yükselirken zam haberleri de beraberinde gelmişti.

Motorin ve benzine çifte indirim haberi gelirken sürücüler de art arda gelen indirim haberleri ile birlikte araştırmalarını hızlandırdı. Motorine iki benzine bir indirim olmak üzere yeni indirimler duyuruldu.

MOTORİNE 2 İNDİRİM BİRDEN GELDİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 74 dolarla 5 ayın en düşük seviyesine gerilerken yurtiçinde motorine indirim geldi. Motorinin litre fiyatında bugünden itibaren geçerli olmak üzere 88 kuruşluk indirim geldiği bildirildi. Motorinin litre fiyatında dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere ise 1 lira 30 kuruşluk indirim gelmişti.

Ankaralı araç sahiplerini sevindiren çifte indirim! Motorine ikinci benzine birinci indirim geldi

Motorinin litre fiyatında 1 lira 30 kuruşluk indirimin ardında 88 kuruşluk bir indirim daha gelirken toplamda 2 lira 18 kuruşluk indirim kaydedildi.

BENZİNE SON DAKİKA İNDİRİM HABERİ

Son iki gündür motorine gelen indirimlerin ardından bu gece de benzin fiyatlarında indirim geleceği aktarıldı. Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 62 kuruş indirim gelecek. Bu gece gelecek indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 33 TL'ye gerileyecek. Akaryakıt cephesinden gelen indirim haberlerinin ise devam etmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER