Ankara'da yalnızca 2 istasyonda geçerli olacak! Kahve severler hemen uğrayın yüzde 70 indirimin tadını çıkarın

Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar kampanya takiplerini sürdürüyor. Aytemiz, Dünya Kahve Günü'ne özel bir kampanyasını duyururken müşterilerine yüzde 70'e varan indirim sağlayacağını bildirdi.

Ankara'da yalnızca 2 istasyonda geçerli olacak! Kahve severler hemen uğrayın yüzde 70 indirimin tadını çıkarın

Ülkemizde bankalardan akaryakıt firmalarına kadar pek çok işletmede çeşitli kampanyalar müşterilere sunuluyor. Son dönemde artan fiyatlar nedeniyle ekonomik alışverişin yolunu arayan vatandaşlar da kampanyaları takip etmeye devam ediyor.

Dünya Kahve Günü'ne özel pek çok kampanya duyurusuna yer verilirken Aytemiz, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamak isteyen kahve severlere yüzde 100 Arabica çekirdekleriyle harmanlanan İtalyan lezzeti kahveyi, yüzde 70’e varan indirimle sunacağını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-09-28-164907.png

AYTEMİZ'DEN KAHVE SEVERLERE 10 TL'DEN KAHVE SATACAK

Aytemiz, ON 7/24 Marketlerinde 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor. Dünya Kahve Günü’ne özel, seçili Aytemiz istasyonlarında tüm illy kahve çeşitleri 10 TL fiyatıyla kahve severleri mutlu edeceğini açıklayan Aytemiz, bu fırsatı Ankara'daki 2 şubesinde sunacak.

ekran-goruntusu-2023-09-28-164923.png

Vatandaşların kahveye olan tutkusunu ve akaryakıt istasyonlarındaki müşteri deneyimini önemseyen Aytemiz istasyonlarını ziyaret edenler de 10 TL'den satılan kahvenin tadını çıkaracak.

AYTEMİZ 10 TL KAHVE KAMPANYASININ ANKARA'DA GEÇERLİ OLDUĞU ŞUBELER

1 Ekim tarihinde Ankara'daki 2 şubesinde kampanyayı başlayacak olan Aytemiz, kampanyanın geçerli olduğu şubeleri açıkladı. Buna göre;

  • Ankara Beştepe Beştepe Mah. Alparslan Türkeş Cad.No: 67 Yenimahalle
  • Ankara Etlik Etlik Mahallesi Gn. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi No: 143 Etlik şubelerini ziyaret edenler kahvenin tadını indimle çıkaracak.

ekran-goruntusu-2023-09-28-164930.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER