Ankara'da kelepir fiyatına dükkan sahibi olmak isteyenler o ilçede 45 bin TL teminatla dükkan sahibi olun!

Ülkemizde Türk Lirasının giderek değer kaybetmesi üzerine vatandaşlar ellerindeki nakit parayı bir taşınmaza yatırmak istiyor. Bankalar tarafından satışa sunulan taşınmazlar piyasaya göre daha uygun fiyatlara satılırken Vakıfbank yeni ilan yayımladı.

Ankara'da kelepir fiyatına dükkan sahibi olmak isteyenler o ilçede  45 bin TL teminatla dükkan sahibi olun!

Ankara'da kelepir fiyatına dükkan sahibi olmak isteyenler o ilçede 45 bin TL teminatla dükkan sahibi olun! - Türkiye'de Türk Lirası (TL) erimeye devam ediyor. TL'nin değer kaybetmesi üzerine çeşitli taşınmazlara parasını yatırmak isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları da uygun fiyatlı satışları arıyor. Bankalar tarafından satışa çıkarılan taşınmazlar vatandaşların gündeminde yer alırken Haber Ankara olarak Vakıfbank Gayrimenkul tarafından Başkentte satışa çıkarılan taşınmazları derledik.

Ülkemizde yaşanan fiyat artışları vatandaşların cebini zorlamaya devam ediyor. Yatırım yapmak üzere alternatif yollar aramaya devam eden vatandaşlar Vakıfbank tarafından geliştirilen Vakıfbank Gayrimenkul'ün ilanlarını takip ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

VAKIFBANK GAYRİMENKUL'DEN DÜKKAN SATIŞI BAŞLADI

Vakıfbank Gayrimenkul'un internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan tarla, dükkan, arsa, daire, satışı yapılmaya devam ederken banka yeni ilanları 81 il genelinde yayımlamaya devam ediyor.

Vakıfbank tarafından satılık olan taşınmazlar spot piyasadaki eşdeğerlerine göre uygun fiyatlarla satılırken söz konusu sitede Ankara'nın Keçiören ilçesinde dükkan satışı yapılacağı bildirildi. Vakıfbank Gayrimenkul tarafından satışlar devam ederken yatırım yapmak isteyenler için Ankara'da bir dükkan ilana konu oldu.

vakifbank.jpg

VAKIFBANK ANKARA'DA DÜKKAN SATACAK

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından Ankara'da satışa çıkan dükkanın Keçiören ilçesinde yer aldığı açıklandı. Ankara2nın Keçiören ilçesi Şehit Kubilay semtinde satışa çıkan 80 metrekare büyüklüğündeki arsanın başlangıç satış fiyatı 900 bin lira olarak belirlendi.

Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'nın Keçiören ilçesi Şehit Kubilay semtinde satışa çıkan dükkanın toplam fiyatını 900 bin lira olarak açıklarken bu rakam için istenen teminat bedeli de 45 bin lira olarak açıklandı.

vakifbank-001.jpg

Vakıfbank Gayrimenkul'ün satışa çıkardığı dükkana ilişkin ayrıntılı bilgiler de müşteriler ile paylaşıldı. Satışı yapılan dükkan hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde açıklandı;

  • Tanım: Vakıfbank'tan Satılık Dükkan
  • Kategori Seçimi: İşyeri
  • İşyeri Tipi: Dükkan & Mağaza
  • İl: Ankara
  • İlçe: Keçiören
  • Semt: Şehit Kubilay
  • Oda Sayısı:1
  • Metrekare: 80
  • Bina İnşa Yılı: 2015
  • Minimum Artış: 10 bin lira
  • Başlangıç Bedeli: 900 bin lira
  • Teminat Bedeli: 45 bin lira

ekran-goruntusu-2023-07-22-174517.png

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan diğer bilgilerde ise; ''28 bağımsız bölüm numaralı dükkan nitelikli taşınmaz binanın zemin katında ve bina girişine göre sol ön ve yan tarafta konumlu olup kuzey ve batı cephelidir. Taşınmaz ön cephede 1673.Cadde yönüne bakmaktadır. Onaylı mimari projesine göre brüt 80 m2 alana sahip olup dükkan + lavabo hacimlerinden oluşmaktadır. 1673.Cadde yönüne yaklaşık 9 metre cephesi bulunmaktadır.'' denildi.

Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret ederek ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz. Daha fazla bankadan satış için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER