Ankara'da berber ücretlerine zam geldiği açıklandı! 300 liranın üzerinde ödenecek

Kişisel bakım için tercih edilen berberlerin ücret tarifelerine zam geldiği açıklandı. Ankara'da berberlerin ücret tarifelerine zam geldiği öğrenilirken yapılan zamlar sonrası vatandaşın cebinden 300 liranın üzerinde para çıkacağı bildirildi.

Ankara'da berber ücretlerine zam geldiği açıklandı! 300 liranın üzerinde ödenecek

Ankara'da berber ücretlerine zam geldiği açıklandı! 300 liranın üzerinde ödenecek - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan harç ve vergi artışı kararının ardından akaryakıtta da Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artırıldı. Dövizin yükselişi ve vergilere gelen zamlarla birlikte zam gelmeyen kalem neredeyse kalmadı.

Asgari ücret, memur ve emekliye yapılan zammın ardından hükümet tarafından alınan vergi ve harçlardaki zam kararlarının ardından Başkent Ankara'da berber ücretlerine de zam yapıldığı öğrenildi.

Ankaralılar burada!TIKLA SENDE KATIL

ANKARA'DA BERBER ÜCRETLERİNE ZAM YAPILDI

Ülkemizde her kaleme üst üste zamlar geliyor. Birbiri ardına gelen zamlara bir yenisi daha eklenerek Ankaralılar için duyuruldu. Ankara'da erkek kuaförleri ve berberlerin ücretlerine zam geldiği açıklandı.

Maliyetleri artan berber esnafı için yeni zam kararı alınırken belirlenen yeni ücret tarifelerine göre Ankara'da;

  • Saç sakal traşı 1.sınıf: 320 TL
  • Saç sakal traşı 2.sınıf: 240 TL
  • Saç salak traşı .sınıf: 190 TL olarak belirlendi.

Katma Değer Vergisi'nin (KDV) yüzde 20'ye çıkarılması ile birlikte berber tarifelerine yüzde 30 oranında zam yapıldığı bildirilirken Ankaralılar merakla yeni gelecek takip ediyor.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirisiniz.

SONRAKİ HABER