Ankara'da 11 Temmuz'da elektrik kesintisi var mı? Başkent EDAŞ açıkladı!

Başkent EDAŞ, Ankara'da yaşanacak elektrik kesintileri konusunda kentte yaşayan vatandaşları uyardı.

Ankara'da 11 Temmuz'da elektrik kesintisi var mı? Başkent EDAŞ açıkladı!

Ankara'da 11 Temmuz'da elektrik kesintisi var mı? Başkent EDAŞ açıkladı!- Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kente sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz ve kaliteli olması adına çalışmalarına her geçen gün devam ediyor.

Başkentlileri mağdur etmek istemeyen EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgilerini de detaylı olarak duyuruyor.

11 TEMMUZ ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı ve anlık elektrik kesinti programı bilgilerini paylaştı. 11 Temmuz Salı günü Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı da EDAŞ'ın resmi internet sitesinde açıldı. Ankara'daki elektrik kesintileri Başkent EDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmaya devam ederken elektrik kesintisi sorgulama ekranı üzerinden il, ilçe, mahalle, cadde bilgilerinizi yazarak bilgi alınabiliyor.

BAŞKENT EDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİNTIKLAYINIZ

Hizmet kanallarını sürekli olarak iyileştirmek üzere çalışmalarına devam eden Başkent EDAŞ ile iletişime geçmek için Başkent Canlı Destek aracını kullanabilir, telefon ile 186 numaralı çağrı merkezini arayabilir, WhatsApp Destek hattını kullanabilirsiniz.

Ankara hakkında daha fazla detaylı bilgi ve haber için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER