Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 6. Kümelenme Konferansı'na katıldı

Ankara'da Ticaret Bakanlığı himayesinde 6. Kümelenme Konferansı adlı bir program gerçekleştirildi. Hükümet kanadından da konu ile ilgili üst düzey temsilcilerin katıldığı programa Ankara ekonomisinden de önemli isimler katıldı.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 6. Kümelenme Konferansı'na katıldı

Ankara ülke ekonomisi için önemli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan toplantıya katılım büyük oldu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat çalışmanın kendileri için önemli olduğundan bahsetti. Kırsal kesimin kalkındırılması anlamında kritik rol oynayan etkinlikte yaptığı konuşmasında “Kırsalda özellikle bir yandan küresel düşünüp dünyaya ihracat yapmayı hedefleme diğer yandan yerel hareket etme düşüncesi büyük önem taşıyor. İşte UR-GE ve kümelenme bu anlamda çok önemli bir yol haritasıdır” şeklinde konuştu. Bakan Bolat konuşmasını tamamlamasının ardından ilgili kişilere plaket takdiminde bulundu.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 6. Kümelenme Konferansı'na katıldı

ATO BAŞKANI BARAN'DA KONFERANSTA YER ALDI

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'da etkinliğe katıldı. Konu ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan ATO Başkanı Baran “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat’ın, Ticaret Bakanlığımız tarafından düzenlenen, 6. Kümelenme Konferansı ve Çalıştayı'nda gerçekleştirdikleri konuşmalarını, Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Özgür Volkan Ağar ve Türk iş dünyasının temsilcileri ile birlikte dinledik” dedi.

Yapılan çalışmaya destek veren kuruluşları tebrik eden Başkan Baran" Ticaret Bakanlığımızın desteklediği URGE Projelerini yürüterek ihracatımızın artırılmasına katkı sağlayan kuruluşların çalışmaları hakkında bilgi edindik. İyi uygulama örneği plaketi alarak, yeni başarı hikayelerine örnek olan kuruluşları gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER