Ankara Ticaret Borsası'nda 17 Kasım güncel kırmızı et fiyatları belli oldu!

Ankara Ticaret Borsası'nda güncel kırmızı et fiyatları merak ediliyor. Borsada işlem gören ürünler ve fiyatları araştırtılmaya devam ederken 17 Kasım tarihi ile kırmızı et çeşitlerinde fiyatları güncellendi. Listelerdeki fiyatları derledik.

Ankara Ticaret Borsası'nda 17 Kasım güncel kırmızı et fiyatları belli oldu!

Türkiye'de Ticaret Borsaları yakından takip ediliyor. Ankara Ticaret Borsası'nın (ATB) işlemleri de hız kesmeden devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nın takibini sürdüren vatandaşlar ise ''ATB'de işlem gören ürünler nedir, güncel fiyatlar belli oldu mu? 17 Kasım kırmızı et fiyatları ne kadar?'' sorularına yanıt arıyor. ATB'de işlem gören ürünler en düşük ve yüksek fiyatları ile kamuoyunun bilgisine sunulurken 17 Kasım Cuma gününe denk gelen haftanın son işlem gününde fiyatlar merak edildi.

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler resmi internet sitesi üzerinde sunulan elektronik satış salonu üzerinden günlük olarak paylaşılıyor. Haberankara.com olarak 17 Kasım tarihi ile ATB'de işlem gören ürünler ve fiyatlarını derledik.

ankara-ticaret-borsasinda-17-kasim-guncel-kirmizi-et-fiyatlari-belli-oldu.jpg

17 KASIM ATB'DE İŞLEM GÖREN ÜRÜNLERİN FİYATLARI

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve satış rakamları birbirinden farklılık gösteriyor. Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünlere ait rakamlar ise 17 Kasım tarihinde şu şekilde paylaşıldı;

DANA BUT KG

En düşük: 240 TL
En yüksek: 257 TL
Ortalama: 243,98 TL'den işlem görüyor.

DANA KOL KG

En düşük: 210 TL
En yüksek: 225 TL
Ortalama: 217,13 TL'den işlem görüyor.

screenshot-2.jpg

DANA ETİ KARKAS KG

En düşük: 230 TL
En yüksek: 238 TL
Ortalama: 233,9 TL'den işlem görüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER