Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere nakit desteği sağlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için destekleri devam ediyor. Öğrenciden işsize, yaşlıdan emekliye kadar vatandaşa nakit desteği sağlayan belediyenin emeklilere bin lira destek ödemesinin ardından başvuru detayları belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere nakit desteği sağlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte yaşayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. ABB'nin ihtiyaç sahipleri için destekleri devam ederken son olarak emeklilere yaptığı bin liralık destek ödemesi gündem oldu. Emeklilere bin lira destek ödemesinin detayları merak edilirken başvuru şartlarına ilişkin araştırmalar da arttı.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşın yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere destek olacağını duyurdu. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla emeklilere çağrıda bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı.'' diyerek şartları uyan tüm emeklilerin sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye başvurabilecekleri açıklandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yanında olmaya ve çeşitli destek projelerine imza atmaya devam ediyor. ABB Belediye Başkanı Yavaş, ekonomik şartlarda zor zamanlar geçiren emekli vatandaşların sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye başvuruda bulunabileceğini duyururken emeklilerde başvuru detaylarını merak etti.

abb33.jpg

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla emeklilere duyuru yapan ABB Başkanı Yavaş, “https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuruda bulunabileceklerini belirtti.

ekran-goruntusu-2023-11-03-085213.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 7 bin 500 lira alan emeklilere desteğini sürdürürken bunun yanı sosyal yardım alma şartlarını taşıyıp ABB'ye başvuran 15 bin 329 emekli için bin TL'lik destek ödemesinin üçüncü etabı 2 Kasım tarihinde gerçekleşti. Sizlerde en düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira alan grupta yer alıyorsanız belirtilen “https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER