Alves Kablo halka arzı ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?

Halk arzlar vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alırken yatırımını borsa aracılığı ile yapacak olanlar Alves Kablo halka arzı ile ilgili bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

Alves Kablo halka arzı ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcı ve yatırımcı adaylarının gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketlere ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar son olarak SPK tarafından halka arzı onaylanan Alves Kablo hakkında araştırmalarına devam ediyor.

Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. şirketi halka arz edecek. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka arzı onaylanan Alves Kablo, talep toplama süreci ardından Ana Pazar'da işlem göremeye başlayacak. Yatırımcılar bu çerçevede ‘’Alves Kablo halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?'' sorularına yanıt arıyor.

ALVES KABLO HALKA ARZ TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

SPK tarafından açıklanan halka arz takviminde Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. yer alırken Alves Kablo halka arzında 40.000.000 lot sermaye artırımı; 32.000.000 lot yurtiçi bireysel yatırımcıya, 8.000.000 lot yurtiçi kurumsal yatırımcıya şeklinde olacak şekilde kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Alves Kablo halka arzı ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?

Şirketin halka açıklığı yüzde 25, halka arz büyüklüğü 778 milyon TL olarak açıklanırken Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. şirketi 22 - 23 Şubat tarihleri arasında 19,45 TL fiyat ile halka arz olacak.

Alves Kablo'nun halka arzı bireysele eşit dağıtım şekilde, katılım endeksine uygun olacak. Şirketin lot dağılımı ise şöyle paylaşıldı;

2.1 Milyon katılım ~ 16 Lot (311 TL)

2.5 Milyon katılım ~ 13 Lot (252 TL)

2.9 Milyon katılım ~ 11 Lot (213 TL)

3.3 Milyon katılım ~ 10 Lot (194 TL)

3.7 Milyon katılım ~ 9 Lot (175 TL)

4.1 Milyon katılım ~ 8 Lot (155 TL)

4.5 Milyon katılım ~ 7 Lot (136 TL)

4.9 Milyon katılım ~ 7 Lot (136 TL)

Alves Kablo halka arz sonuçlarının ise önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER