Altın yatırımcıları için uzman isimden gram altın için kritik uyarı! Her ayı aratacak altın fiyatları var

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde altın yatırımı yapacakların dikkat etmesi gereken konulara ilişkin bilgilendirmelerde yapıldı.

Altın yatırımcıları için uzman isimden gram altın için kritik uyarı! Her ayı aratacak altın fiyatları var

Yeni bir yıla girdiğimiz andan itibaren yukarı yönlü olacak şekilde hareketlenen altın fiyatları hakkında yatırımcılar tarafından da merak edilenler artmaya başladı. Bu çerçevede yeni piyasaya bakıldığı zaman altın fiyatlarında ne gibi hareketliliğin olacağına yönelik uzmanlar tarafından da açıklamalar peş peşe geldi.

Durum bu şekilde iken Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalarda bu hafta için altın piyasasında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti.

ALTIN YATIRIMCILARI İÇİN UZMAN İSİMDEN KARİTİK UYARI GELDİ!

Özellikle son döneme bakıldığında ani yükselişlerin yaşanması konusunu değerlendiren Memiş, "Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var. Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var.

2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek. Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda.

Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var." şeklinde ifadelere yer verdi.

Bu agresif yükselişler ile birlikte Ons altında yaşanabilecek gelişmeler hakkında ise, "Ons altın 2 bin 2.150 dolar aralığında oyalanır. Asıl hedef 2.350 dolar. Dün 2 bin 141 dolar seviyesine yükseldi. Ancak 100 dolarlık bir satış gelmesi gerekir." dedi.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan açıklamalar Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'in değerlendirmeleri olup, yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER