Altın fiyatlarında son durum! Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle yatırımcıların yakın takibinde olan altın son yükselişiyle dikkat çekiyor. Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altında son rakamlar haberimizde

Altın fiyatlarında son durum! Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ağustos ayının sonunda ciddi zirveye ulaştı. FED’in faiz indirim sinyalini vermesi altın fiyatlarını artırmaya başladı. Özellikle yatırım tercihini sarı madenden yana kullanan yatırımcılar güncel altın fiyatlarını takip ediyor.

Piyasalardan aktarılan son habere göre Dünya genelinde bir süredir devam eden enflasyonda artık sona gelinmek üzere. Ancak FED’in faiz indirimini tam olarak ne zaman yapacak henüz belli değil.

FED FAİZ İNDİRİMİ BEKLENİYOR

Uzmanların değerlendirmesine göre FED’in önümüzdeki ay faizlerde indirime gideceği tahmin ediliyor. Yıl sonuna kadar 100 baz puan faiz indirimi yapılabileceği tahmin ediliyor. Yapılan anketlerde bu oran yüzde 85 seviyesine çıktı. Vatandaşlar bu durumda altın fiyatlarının ne seviyede olduğunu merak ediyor.

ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI

Altın fiyatları her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. zaman zaman düşüş yaşa da yatırımcıların dikkatini çeken altın fiyatları yakından takip ediliyor. Piyasalardan aktarılan son habere göre gram altın dün 2.763 TL’den işlem görürken, bugün 2.759 TL seviyesinden açılış yaptı.

Aynı dakikalarda da çeyrek altın 4.421 TL’den işlem görmeye devam etti.

ALTIN FİYATLARINDA SON RAKAMLAR

Altın fiyatlarındaki son rakamlar şu şekilde:

GRAM ALTIN FİYATI

Alış: 2.759,0300 TL

Satış: 2.759,3910 TL

ALTIN/ONS FİYATI

Alış: 2.522,7800 Dolar

Satış: 2.523,1500 Dolar

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış: 4.414,2300 TL

Satış: 4.511,4000 TL

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir. Haberimiz piyasadaki rakamlar baz alınarak hazırlanmıştır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER