Altın fiyatları için İslam Memiş'ten Perşembe uyarısı! Altın borcu bulunan altını olan baksın!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma devam ederken İran'ın İsrail'i vurması ile fırlayan fiyatlar düşüş sürecine girmişti. Altında beklenen yeni dalga için İslam Memiş son altın yorumu ile uyardı.

Altın fiyatları için İslam Memiş'ten Perşembe uyarısı! Altın borcu bulunan altını olan baksın!

Yapmış olduğu ekonomi analizleri ve altın tahminleri ile adını duyuran İslam Memiş altın fiyatları için yeni tahminlerini açıkladı. Altında Perşembe günü büyük bir milat beklediğini belirten Memiş, altını Perşembe öncesi ve sonrası olmak üzere iki bölüme ayırdığını duyurdu.

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMU VE TAHMİNİ! ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş ABD'de beklenenden yüksek gelen tarım dışı istihdam verileri ve İran'ın İsrail'e füze saldırısı, Kapalıçarşı'da gram altını 3 bin TL’nin üzerine çıkardığını belirtti. Memiş, gram altın, ons altın, döviz kurları ve borsa için Kritik gün perşembe uyarısı yaptı. Perşembe günü açıklanacak ABD enflasyonuna dikkat çekerek yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş gram altın fiyatı tahmini için rakamı ons altın için 2 bin 630-2 bin 680 dolar seviyeleri olarak açıklarken gram altın için ise 2 bin 980 TL ile 3 bin 80 TL arasını takip edeceğini ifade etti.

Altın fiyatları için İslam Memiş'ten Perşembe uyarısı! Altın borcu bulunan altını olan baksın!

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE, ALTINDA DÜŞÜŞ YA DA YÜKSELİŞ VAR MI, SÜRECEK Mİ?

İran ile İsrail arasında yaşanan gerilimin ardından rekor kıran altın fiyatlarında düşüş devam ederken gram altının fiyatı 2 bin 918 TL seviyesine kadar çekildi. Çeyrek altının fiyatı ise 5 Bin TL seviyesinde tutunmaya çalışırken 5 bin 2 TL sınırına kadar çekildi. Dış piyasada ABD enflasyon verisi ve İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılar takip edilmeye devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER