Altın alacak ya da satacak mısınız aman dikkat! Uzman isim sakın diyerek uyardı yükseliş kapıda

Altın yatırımcıları fiyatları yakından takip ediyor. Altın almak ya da satmak isteyenler piyasanın seyrine ilişkin bilgi sahibi olmak isterken uzman bir isim 'sakın' diyerek uyardı.

Altın alacak ya da satacak mısınız aman dikkat! Uzman isim sakın diyerek uyardı yükseliş kapıda

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan altının alım fırsatı için yatırımcının takibi devam ediyor. Yeni yılla birlikte yükseliş trendini sürdüren altın fiyatları için vatandaşların takibi devam ederken bir yandan da ‘’Altın düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusuna yanıt aranıyor.

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken altının alım fırsatı için bir açıklama ve düşüş grafiği bekleyen yatırımcıların da uzman değerlendirmelerini takip ettikleri biliniyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olarak İslam Memiş, altın alacak ya da satacak olanlar için ‘sakın’ diyerek önemli bir uyarıda bulundu.

ALTIN ALACAK YA DA SATACAKLAR DİKKAT!

Altın alacak ya da satacak olanlar için önemli bir uyarıya yer verildi. Gram altın, ons altın, için değerlendirmede bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta için beklentilerini yazarak 13 Şubat tarihine dikkat çekti. ‘Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya ait beklentilerini köşe yazısında değerlendirdi.

Altın alacak ya da satacak mısınız aman dikkat! Uzman isim sakın diyerek uyardı yükseliş kapıda

Salı günü ABD enflasyon verisinin açıklanacağını hatırlatan uzman isim Memiş, ‘’ABD enflasyon verisi, küresel piyasalar için oldukça önemli olacak. Uluslararası piyasalarda dolar ve dolar karşısındaki enstrümanlarda yeni bir trend başlayabilir. Bu hafta piyasalarda hangi bant aralığını takip edeceğim'' ifadelerine yer verdi.

Altın alacak ya da satacak mısınız aman dikkat! Uzman isim sakın diyerek uyardı yükseliş kapıda - Resim : 2

Ons altınla ilgili de bir değerlendirmede bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, ‘’Geçen haftayı 2 bin 25 dolar seviyesinden tamamlamıştı. 2 bin 18 - 2 bin 58 dolar aralığı geçerliliğini koruyor. Bu hafta 2 bin 50 dolar seviyesine kadar yükselmesini bekliyorum.'' dedi. Salı gününden itibaren yükseliş beklediğini kaydeden Memiş, yatırımcının temkinli davranmasını istedi.

NOT: BU yazıda herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemiştir, yalnızca uzman görüşü yer almaktadır.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER