Alkole dev zam beklentisi: Zamlı alkol fiyatları Eylül 2024 listesi!

Ekim ayının gelmesi ile gözler sigara ve alkol fiyatlarına çevrilmişti. İlk zam beklentisi alkole açıldı. Alkollü içeceklere dev zam beklentisi duyuruldu.

Alkole dev zam beklentisi: Zamlı alkol fiyatları Eylül 2024 listesi!

Eylül ayında sigara fiyatlarına peş peşe rekor zamlar gelirken Ekim ayında ilk zam haberi alkollü içecekler için açıklandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklama ile alkole dev zam beklentisi ilan edildi. Ne yazık ki zam oranının çok yüksek olduğu belirtildi.

ALKOLE ZAM VAR MI, ALKOLLÜ İÇECEKLERE ZAM BEKLENTİSİ NE KADAR, NE ZAMAN GELECEK?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zam haberlerini duyurmaya devam ederken yeni zam beklentisi alkollü içecekler için açıklandı. Sigaraya peş peşe gelen rekor zamlar sonrasında bir dev zam haberi de alkol için açıklandı. Alkole zam konusunda açıklama yapan Dündar fiyatlara ortalama yüzde 5 ila 15 arasında zam geleceğini duyurdu.

Alkole dev zam beklentisi: Zamlı alkol fiyatları Eylül 2024 listesi!

BİRAYA ZAM GELECEK Mİ, BİRA FİYATLARI ARTACAK MI?

Dündar yapmış olduğu açıklamasında rakı, votka, cin gibi alkollü içeceklere yüzde 5 ila 10 arasında zam beklentisi olduğunu açıklarken biraya ise yılbaşına kadar zam beklemediklerini ifade etti. Ekim ayının ilk haftası içerisinde ise bira grubu dışında kalan diğer alkollü içeceklere zam gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER