Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

Eğitim, seyahat, gıda gibi giderler gittikçe cep yakıyor. Artan maliyetler ve birbiri ardına gelen zamlar nedeniyle ulaşım, seyahat, eğitim, sağlık gibi giderler için ödenen paralar da sürekli olarak artıyor. Bankalar müşterileri için kart kampanyaları düzenlemeye devam ederken 3 bin TL kazançlı çıkılacak bir kampanya da Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

2024 yılında zam haberleri birbiri ardında duyurulurken kart kampanyaları takip edilmeye devam ediyor. Kart kampanyalarında adeta birbiri ile yarışa giren bankalar da vatandaşların artan giderleri kapsamında para hediyesi vermeye devam ediyor.

Vatandaşın son dönemde eğitim, sağlık, gıda, fatura, seyahat gibi harcamalarında yaşanan artışlar nedeniyle bankalardan kampanya açıklamaları gelmeye başladı. Ziraat Bankası, müşterilerine 11 Şubat'a kadar katılabilecekleri yeni bir kampanya teklifi sundu.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE 3.000 TL PARA HEDİYESİ

Seyahat edecek müşterileri için yeni bir kampanya duyurusuna yer veren Ziraat Bankası, ‘’Touristica'da 3.000 TL Bankkart Lira'' adıyla yeni kampanyasını duyurdu. 11 Şubat tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek seferde yapılacak 15 bin TL, 24.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 25.000 TL - 34.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira, 35.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.

Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

Kampanya 11 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olurken kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabileceği kaydedildi.
SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonundan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebileceğiniz aktarıldı.

Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız - Resim : 2

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerektiği bildirilirken kazanılan Bankkart Liralar 7 Mart 2024 tarihinde yüklenecek ve 15 Nisan 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Nisan 2024 tarihinde geri alınacak.

Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız - Resim : 3
Kampanya müşteri bazında olacak ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 3 bin TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ziraat Bankası'nın sunduğu 3 bin TL indirimli alışveriş kampanyası detayları için bankanın resmi internet sitesi ya da mobil bankacılık hizmetini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER