Akbank hesaplara 10 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! Neredeyse asgari ücretin yarısını ödeyen ihtiyacını giderecek

Ülkemizde enflasyon artışı nedeniyle nakde olan ihtiyaç da artıyor. Birbirinden farklı giderleri için nakit ihtiyaçlarını banka kredileri ile giderecek olan vatandaşlara da Akbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası geldi.

Akbank hesaplara 10 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! Neredeyse asgari ücretin yarısını ödeyen ihtiyacını giderecek

Ülkemizde artan maliyetler hemen her kaleme zam olarak yansıyor. Birbiri ardına gelen zamlar vatandaşın bütçe dengesini de etkilerken çeşitli giderleri için ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar da bankaların kredi paketlerini inceliyor. Bankaların kredi paketlerini inceleyen vatandaşlar için Akbank'tan Direkt Kredi açıklaması geldi.

Müşterisinin nakit ihtiyacını karşılayacak olan Akbank 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi tanımladığını açıklayarak bu kredinin vade, taksit ve faiz seçeneklerini bildirdi. Akbank'ın sunduğu kredi paketi ile ilgili detayları Haberankara.com okurları için derledik. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz artışı kararına devam ediyor. Eylül ayı için açıklanan faiz artışı kararı ile politika faizi yüzde 30 seviyesine çıktı. TCMB'nin faiz artışı kararı ile bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ederken ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için Akbank'tan gelen teklif dikkatleri çekti.

AKBANK'TAN DİREKT KREDİ KAMPANYASI

Özel bankalar arasında yer alan Akbank, kredi kampanyasını açıkladı. Akbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşların dikkatini çekerken 100 bin liraya kadar 24 aya varan vade imkanı ile kredi verileceği açıklandı. Akbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 100 bin liraya kadar kredi verileceği açıklanırken kampanyasında vade, taksit, faiz gibi seçenekler detaylandırıldı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada; ''Acil paraya mı ihtiyacınız var ama şubeye gitmek için vaktiniz mi yok? İhtiyaç kredisi için en hızlı çözüm: Akbank Direkt Kredi!'' ifadeleri yer aldı.

Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 3,39 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 50 bin 629 lira 77 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 795 lira 28 kuruş, toplam ödemenin 100 bin 917 lira 58 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 68,62 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 287 lira 50 kuruş olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-152613.png

Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 3,29 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 61 bin 904 lira 16 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 6 bin 746 lira 1 kuruş, toplam ödemenin 162 bin 479 lira 24 kuruş olduğunu ve 9 yıllık maliyet oranını da yüzde 66,36olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 575 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-152114.png

Akbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER