Akaryakıta bu gece bir zam daha gelmesi bekleniyor! Motorin 1 lira 45 kuruş artacak

Dolar kurundaki yükseliş, gelen zamlarla birleşince vatandaşın alım gücü epey düşerken bu geceden itibaren geçerli bir akaryakıt zammının gelmesinin beklendiği dile getirildi.

Akaryakıta bu gece bir zam daha gelmesi bekleniyor! Motorin 1 lira 45 kuruş artacak

Peş peşe gelen zamların ardından en çok etkilenen sektörlerden birisi de akaryakıt sektörü olurken özellikle de son dönemlerde gelen zamların ardından araç sahipleri isyan etmişti. Dolar kurundaki yükseliş, gelen zamlarla birleşince vatandaşın alım gücü epey düşerken bu geceden itibaren geçerli bir akaryakıt zammının gelmesinin beklendiği dile getirildi.

Akaryakıt fiyatlarında üst üste gelen zamlar özellikle de araç sahiplerinin cebini bir hayli zor duruma sokarken bu gece yarısından itibaren geçerli bir akaryakıt zammının daha geleceği iddia edildi. Gelmesi beklenen zamla birlikte gece yarısından itibaren motorinin litresinin 1 lira 45 kuruş artmasının beklendiğine yer verildi.

MOTORİNE BU GECE ZAM GELEBİLİR!

Son zamanlarda akaryakıt peş peşe gelen zamlara bir yenisinin daha ekleneceğine yer verilirken araç sahipleri artık akaryakıt zammı haberlerini büyük bir korku içerisinde okumaya devam ediyor. Gelmesi beklenen zam ile birlikte motorinin litresinin bazı şehirlerde 36 lirayı aşması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde akaryakıta peş peşe zamlar uygulanırken gelen zamlara bir yenisinin daha ekleneceğine yer verildi. Geçtiğimiz cuma günü motorine 1 lira 55 kuruş, salı günü benzine 2 lira, dün de oto gaza 24 kuruş zam gelmesinin ardından şimdi de motorin fiyatına zam gelmesi bekleniyor.

PEŞ PEŞE GELDİ!

Motorin fiyatının 1 lira 45 kuruş artması beklenirken gelen zamla birlikte motorinin litresi İstanbul'da 35 lira 37 kuruşa, Ankara'da 35 lira 86 kuruşa, İzmir'de ise 36 lira 3 kuruşa çıkmış olacak.

SONRAKİ HABER