Akaryakıta bir zam daha yola çıktı! Ankaralılar gece yarısı fiyatlar değişecek

Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile birlikte isyan eden araç sürücülerine bir kötü haber daha geldi.

Akaryakıta bir zam daha yola çıktı! Ankaralılar gece yarısı fiyatlar değişecek

Akaryakıta bir zam daha yola çıktı! Ankaralılar gece yarısı fiyatlar değişecek - Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararla vergi ve harçlarda artış yapıldı. Katma Değer Vergisi'ne (KDV) gelen zam akaryakıt fiyatlarında da artışa neden oldu. Bununla birlikte akaryakıttan alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de yükseldi. Kur farkından kaynaklı olarak akaryakıta zam gelmeye devam ederken son dakika zammı daha gündeme geldi.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları yakından takip edilirken bu kez LPG için zam haberi geldi. LPG'ye 5 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 50 kuruş zam geleceği iddia edildi..

LPG 1,50 TL ZAMLANACAK

Sektör yetkililerinin aktardığı bilgiye göre LPG tarafında 5 Eylül Salı gününden geçerli olmak üzere 1 lira 50 kuruş zam yapılacağı bildirildi. Zam sonrası LPG İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 17 lira 88 kuruşa, Anadolu Yakası'nda 17 lira 43 kuruşa, Ankara'da 17 lira 79 kuruşa, İzmir'de 17 lira 50 kuruşa satılacak. Bununla beraber güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu oldu.

akaryakita-bir-zam-daha-yola-cikti-ankaralilar-gece-yarisi-fiyatlar-degisece.jpg

2 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ülkemizde akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ve art arda yeni zamların duyurulması ile birlikte canı sıkılan araç sürücülerine yeni zam haberleri verilemeye de devam ediyor. Son olarak 1 Eylül Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 97 kuruşluk indirim gelmişti. Güncel LPG akaryakıt fiyatları ise;

  • İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 16 lira 38 kuruşa,
  • Anadolu Yakası'nda 15 lira 93 kuruşa,
  • Ankara'da 16 lira 29 kuruşa,
  • İzmir'de 16 liraya satılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER