Akaryakıt fiyatlarına çifte zam: Motorin ve benzin fiyatları değişiyor

Sürücülerin en sık takip ettiği rakamların başında gelen akaryakıt fiyatlarına yine zam geliyor. Aktarılan son habere göre zam bu sefer hem motorin hem de benzin için geçerli olacak. İşte zamma ilişkin merak edilenler..

Akaryakıt fiyatlarına çifte zam: Motorin ve benzin fiyatları değişiyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar bir türlü durmak bilmiyor. Aktarılan son habere göre benzin ve motorin fiyatları tabelada yine değişecek. Piyasalardan aktarılan son habere göre brent petrol fiyatlarında meydana gelen artış hem benzin hem de motorin fiyatlarında yine artışa sebep olacak.

AKARYAKITA YİNE ZAM GELİYOR

Piyasalardan aktarılan son habere göre akaryakıt fiyatlarına 9 Ekim Çarşamba gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam gelecek. Zam hem motorin hem de benzine gelecek. Yine rakamsal olarak aktarılan son detaylara göre motorin fiyatlarına 1 lira 55 kuruş, benzin fiyatlarına da 1 lira 26 kuruşluk zam gelecek.

Motorin için olan zam bu gece, benzin için zam ise 10 Ekim Perşembe günü pompa fiyatlarına yansıtılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 42.81 TL

Motorin litre fiyatı: 42.67 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43.31 TL

Motorin litre fiyatı: 43.22 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43.76 TL

Motorin litre fiyatı: 43.74 TL

BRENT PETROL NE KADAR?

Brent petrol fiyatları da anlık olarak değişiklik gösterebiliyor. Anlık piyasalardan alınan son bilgiye göre brent petrol fiyatı yüzde 0,23 oranında gerileyerek 77 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan brent petrol fiyatları ve vergilerin oranına göre zam oranlarında da değişiklik yapılabileceği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER