AK Parti emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı!

En düşük emekli maaşına yapılacak zam, vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

AK Parti emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı!

En düşük emekli maaşına yapılacak zammın ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konu ile ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifi hakkında düzenlediği basın toplantısında önemli konular hakkında konuştu. Sahipsiz hayvanlar ile ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Kuduz riski taşıyan, saldırganlaşmış, rehabilite imkanı olmayan sahipsiz köpeklerin uyutulması yani ötenazi kavramını da bu düzenlemede getiriyoruz. Kanun emrine uymayanlara da 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasını öngören bir yaptırımı getiriyoruz" diye konuştu. Sokak hayranlarına yönelik teklifin Meclis'e sunulduğunu belirten Güler, "17 maddelik teklif hazırladık, toplum sağlığını ilgilendiren bir durum var" dedi.

AK Parti emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı!

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞINDA AÇIKLARIZ"

En düşük emekli maaşına yapılacak zam hakkında da konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in açıklaması merak ediliyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yapılacak zamla ilgili yaptığı konuşmasında, "Önümüzdeki hafta başında açıklarız" ifadelerini kullandı. Neden toplanamadıklarını anlatan Abdullah Güler, “Henüz çalışma tamamlanmadı, etki analizini ilişkin raporlar çıkmadı bu yüzden toplanamadık. Hafta başı netleşebilir, açıklarız” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta açıklanacağı belirtilen en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı ise büyük bir heyecan ve merakla takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER