Ağustos 2023 aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Ülkemizde hükümet ve bakanlıkların iş birliğinde geliştirilen programlar kapsamında ihtiyaç sahiplerine çeşitli destekler sağlanıyor. Aile destek ödemesinin ağustos ayında hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.

Ağustos 2023 aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Ağustos 2023 aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? - Türkiye'de çeşitli bakanlıklar tarafından geliştirilen programlar kapsamında belirli şartlara bağlı olarak vatandaşlara nakdi destek sağlanıyor. İhtiyaç sahibi olarak belirlenen kişilere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 'Aile Destek Ödemeleri' programı kapsamında nakdi destek ödemeleri de devam ediyor.

Haziran 2023 tarihinde sona eren program alınan karar doğrultusunda bir yıl daha uzatıldı. Aile destek ödemesinin ağustos ayı ile birlikte hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.

AĞUSTOS AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödemelerinin ağustos ayı ödemeleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Binlerce kişi ağustos ayında zamlı ödeme alacak. Zamlı ödemelerin tarihi araştırılırken, "Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusuna da yanıt aranıyor. Ağustos ayı aile destek ödemeleri henüz hesaplara yatırılmadı. Ödemeler genellikle her ayın 15'i itibariyle hesaplara yatırılıyor. Bu kapsamda resmi açıklamada geldi.

agustos-2023-aile-destek-odemeleri-hesaplara-ne-zaman-yatacak.jpg

2023 AİLE ÖDEMESİ NE KADAR?

Ağustos 2023 ayı aile destek ödemeleri şöyle;

  • 450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL
  • 450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri - 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri - 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL ödeme alıyor.

BAKAN GÖKTAŞ'TAN ÖDEME TARİHLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile destek ödemelerinin 15 Ağustos tarihinde hesaplara yatırılmaya başlanacağını duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Aile Destek Programı’nın uzatıldığı müjdesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay vermişti. Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler Ağustos ayının 15’inde hesaplara aktarılmaya başlanacak.” ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER