Acil nakit paraya ihtiyacı olanların dikkatine! Faizsiz 48 ay vadeli 150 bin TL ödeme yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulacağının müjdesini verdi. Bunun ile birlikte gözler ise evlilik kredisinin detaylarına çevrildi.

Acil nakit paraya ihtiyacı olanların dikkatine! Faizsiz 48 ay vadeli 150 bin TL ödeme yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Aile ve Gençlik Bankası hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi vermişti.

kredi2.jpg

Bunun ile birlikte Türkiye’de aileye ve kadına Cumhuriyet tarihinde en fazla değer veren hükümet olduklarını ifade etti. Ayrıca bu hususta çalışmalarına devam ettiklerini ve devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde çalıştıklarını da ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, topyekûn kalkınmayı hedef haline getirdiklerini belirtti. Sosyal hizmet modelleri çerçevesinde düşük gelirli bireyleri ve aileleri ihtiyaçları doğrultusunda desteklediklerini ve destekleyeceklerini ifade etti.

kredi1.jpg

SIFIR FAİZ UYGULANACAK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bu müjdenin ardından gözler Aile ve Genlik Bankası tarafından yapılacak olan ödemenin detaylarına çevrildi. 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisinin verileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlilikleri teşvik etmek üzere böyle bir yol izlediklerini de söyledi.

Bunun ile birlikte Aile ve Gençlik Bankası faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aileyi güçlendirici etkenlerde yer alıyor. Ak Parti Seçim Beyannamesi içerisinde yer alan Aile ve Gençlik Bankası sayesinde yeni evelenecek olan çiftler bu kredi imkanı ile rahat bir nefes alacak.

GÖZLER BAŞVURU TARİHİNDE!

kredi3.jpg

Uluslararası standartlarda kurulacak olan Aile ve Gençlik Bankasına başvuruların başlayıp başlamadığı merak edilir iken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Bankaya başvuruların henüz başladığına dair resmi bir açıklama gündeme gelmedi.

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI

Devlet destekli evlilik kredisi yeni evlenen çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay vadeli 150 bin TL sağlanacak. Peki ama kimler bu krediden yararlanma hakkına sahip olacak? Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor. Herkesin merak ile beklediği evlilik kredisi için şartlar ve yaş sınırı ise henüz belli olmadı.

SONRAKİ HABER