Acil nakit ihtiyacı olanlara ING'den faizsiz 20 bin TL nakit avans fırsatı duyuruldu!

Bu ay için ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte başvuru yapan müşterilere özel toplamda 20 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi.

Acil nakit ihtiyacı olanlara ING'den faizsiz 20 bin TL nakit avans fırsatı duyuruldu!

Şubat ayı için ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte acil nakit ihtiyacı olan ilk müşterilerine özel faizsiz toplamda 20 bin TL verileceği öğrenildi. Bu kapsamda kampanyaya katılmak isteyen kişilerin hangi şartları sağlaması gerektiği gibi pek çok detaya da yer verildi.

ACİL NAKİT İHTİYACI DUYANLARA ING'DEN ANINDA 20 BİN TL NAKİT AVANS!

Banka tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında ING bankası tarafından yapılan duyurular çerçevesinde acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlara faizsiz nakit avans verileceği, bununla birlikte taksit imkanının da verileceği ifade edildi.

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre ilk kez ING müşterisi olan kişiler için “İster 20.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans, ister 1.000 TL bonus! Hoş geldin teklifinizi siz seçin.” ifadeleri ile kişilere dilerlerse 1000 TL bonus, dilerlerse de 20 bin TL faizsiz nakit avans verileceği öğrenildi.

20 BİN TL NAKİT AVANS İÇİN KOŞULLAR BELLİ OLDU!

Bu çerçevede toplamda 20 bin TL nakit avans ve 1000TL bonus imkanı için bilinmesi gereken koşullar şu şekilde verildi;

1 - Son 1 yıl içinde bu kampanyadan faydalanmış müşteriler, farklı kart alsalar, tekrar kart alsalar ya da kartlarını kapatıp yeniden kart alsalar bile kampanyaya dahil olamazlar.

2 - Kampanya kapsamında bedava Taksitli Nakit Avans ve bonus olmak üzere 2 ayrı hoş geldin teklifi yer alır.

3 - Bedava Taksitli Nakit Avans; 20.000 TL’ye kadar 6 ay vadeli faizsiz/masrafsız Taksitli Nakit Avans’tır. Kullanılabilir limitiniz dahilinde işlem yapılabilir. Sadece 6 ay vade için ve ilk Taksitli Nakit Avans kullanımında geçerli olur. İlk Taksitli Nakit Avans’ın 6’dan farklı bir vadede kullanılması ya da 20.000 TL’nin üstünde kullanılması durumunda bankanın ilan ettiği güncel akdi faiz oranı geçerli olur. 20.000 TL parçalı kullanılamaz.

4 - Bonus; kampanya katılım tarihinden itibaren 1 ay boyunca yapılan alışveriş işlemlerinden %20 bonus kazanılmasıdır. Kampanya kapsamında en fazla 1.000 TL bonus kazanılabilir. Kazanılan puanlar 1 aylık süre sonunda tek seferde yüklenir ve SMS ile bilgilendirilir. 10 günlük kullanım süresi bulunur. Sadece fiziki ve sanal POS üzerinden yapılan alışveriş işlemlerinden bonus kazanılabilir. Kredi kartı ile yapılacak nakit çekim, fatura, kurum ve vergi ödeme işlemlerinden puan kazanılamaz.

5 - Bu tekliflerden yalnızca birinden faydalanılabilir. Seçilen tekliften yararlanmak için, kart teslim alındıktan sonra en geç 2 ay içerisinde 2205’e SMS gönderilmesi gerekir.

6 - Kampanya kapsamında bedava Taksitli Nakit Avans için HTNA, bonus için HBONUS anahtar kelimelerinden birini yazarak, kart teslim alındıktan en geç 2 ay sonra 2205’e SMS gönderilmelidir.

Kampanyanın detaylarına ise ING'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan bilgilendirmeler ile ulaşılabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER