Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası faizsiz 20 bin faizsiz nakit avans verecek

Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında acil nakit ihtiyacı olan kişiler için faizsiz nakit avans verileceği ifade edildi. Başvuru hakkında detaylı bilgilere yer verildi.

Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası faizsiz 20 bin faizsiz nakit avans verecek

Milyonlarca vatandaş için duyuruldu! Yapılan açıklamalara göre acil nakit ihtiyacı duyan kişilerin yapacakları başvuru sonucunda anında 20 bin alabilecekleri öğrenildi. Bu kapsamda kimlerin bu avanstan faydalanabileceği hakkında açıklamalara da yer verildi.

NAKİT İHTİYACI OLANA GARANTİ BANKASI 20 BİN TL VERECEK!

Verilecek olan faizsiz nakit avans hakkında yapılan duyuruda “Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 20.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın!” şeklinde ifadeler ile detaylar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Toplamda 20 bin TL faizsiz olarak verilecek nakit avansa başvuru yapmak isteyen kişilerin bilmesi gereken koşullar şu şekilde verildi;

1 - Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
2 - Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.
Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.
3 - Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır.
4 - Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.
5 - Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Şubat – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Mart 2024 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.
Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.
6 - Kampanya kapsamında maksimum 20.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 20.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalar kapsamında başvuru yapacak olan kişilerin Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerin kredi kartı başvuruları onaylandığında 20 bin liradan faydalanabileceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER