Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere müjde! Halkbank 70 bin TL veriyor!

Nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş kredi çekmek için bankaların yolunu tuttu. Bunun ile birlikte Halkbank, emeklileri kapsayan kredi imkanının detaylarını paylaştı.

Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere müjde! Halkbank 70 bin TL veriyor!

Nakit sıkıntısı çeken birçok vatandaş bankaların yolunu tuttu. Bunun ile birlikte hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi imkanı sağladığı merak söz konusu olurken Halkbank, emeklilere yönelik uygulanacak olan ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı.

kredi.jpg

Özellikle emekli maaşının yetmediğini ifade eden vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çekmeye yöneliyor. 'Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi' hakkında resmi internet adresinden açıklamalarda bulunan Halkbank, faiz oranı ve vade farkını da açıkladı.

kredi1.jpg

HALKBANK'TAN 70 BİN TL KREDİ İMKANI!

Emekli vatandaşlar artan fiyatların ardından acil nakit ihtiyacı için bankaların yolunu tuttu. Bunun ile birlikte hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi verdiğini araştırırken Halkbank, 'Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi' hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

halkbank.png

kredi3.jpg

Halkbank, emekli vatandaşlara 70 bin TL değerinde 'Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi' sunuyor. 24 ay vade ve yüzde 2,69 faiz oranı ile kredi imkanı sağlanıyor. Ayrıca 70 bin TL'nin aylık ödeme tutarı 4 bin 357,72 TL olurken toplam geri ödeme tutarı ise 104 bin 585,28 TL'dir.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER