ABB Fomget'te teknik direktör Asgarov ile yollar ayrıldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerin ABB Fomget teknik direktör Siyasat Asgarov ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayırdığını açıkladı.

ABB Fomget'te teknik direktör Asgarov ile yollar ayrıldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget kötü sonuçların ardından teknik direktör Siyasat Asgarov ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Kırmızı - beyazlı kulüp ayrılığa ilişkin açıklamayı kulübün resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamaya teknik direktör Siyasat Asgarov'a teşekkür edilerek başlanıldı. 2023/24 Sezonundan itibaren ABB Fomget'in teknik direktörlük görevini yürüten, kırmızı - beyazlı kulübün Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmasında büyük bir pay sahibi olan Siyasat Asgarov ile karşılıklı anlaşarak yolların ayırmış bulunulduğunu ifadelerine yer verildi.

ABB Fomget'te teknik direktör Asgarov ile yollar ayrıldı

Başkent ekibi Siyasat Asgarov'a kulübe verdiği değerli hizmetler için teşekkür ederken, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diledi.

ABB FOMGET ÇALIŞMALARINA CUMALİ ENGİNAR İLE DEVAM EDECEK

Yapılan açıklamada Başkent temsilci ABB Fomget çalışmalarına yardımcı antrenör Cumali Enginar yönetiminde devam edeceğini duyurdu.

TRABZONSPOR MAĞLUBİYETİNİN ARDINDAN YOLLAR AYRILDI

ABB Fomget'te son iki haftada alınan mağlubiyetler teknik direktör Siyasat Asgarov ile yolların ayrılmasına neden oldu. Ankara ekibi 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Ardından 15. haftada evinde konuk ettiği ve ligde iyi durumda olmayan Trabzonspor'a karşı 2-0 kaybedilmesi ile ilk yarının zirvenin tam 7 puan uzağında tamamlanması ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER