ABB duyurdu! 2024 yılı sosyal destek ödemeleri yüzde 70 artırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yapılan son dakika duyurusu ile birlikte 2024 yılı için yapılacak olan sosyal yardım ödemelerinin yüzde 70 arttırdığını duyurdu.

ABB duyurdu! 2024 yılı sosyal destek ödemeleri yüzde 70 artırıldı

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 2024 yılı için sosyal destek ödemelerini artırıldığı öğrenildi. Konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde ekonomik zorluklar yaşayan toplamda 198 bin 812 aile için de Ramazan ayı öncesinde 2000 TL genel ihtiyaç desteği ödemesinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUYURDU!

Ekonomik zorluk yaşayan Ankaralı vatandaşlar için duyuru yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili sosyal medya X hesabı üzerinden şu şekilde açıklamalarda bulundu;

ABB duyurdu! 2024 yılı sosyal destek ödemeleri yüzde 70 artırıldı

"Artan ekonomik zorluklar nedeniyle 2024 sosyal destek ödemelerini %70 artırdık.

Bu doğrultuda, 31.767'si emekli olmak üzere ekonomik zorluklar yaşayan toplam 198.812 aileye Ramazan Ayı öncesinde 2000 TL genel ihtiyaç desteği ödemesi yatırıldı.

Ekonomik zorluklar yaşayan hemşehrilerimiz ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz."

Buna göre verilen destekler hakkında yapılan bilgilendirmelerde de Ankaralı vatandaşlar için genel ihtiyaç desteği, et desteği, doğal gaz desteği, emekli desteği, kantin desteği servis desteği, ekmek desteği, abonman desteği, kırtasiye desteği, kömür desteği ve süt desteği olduğu ifade edildi. Bu kapsamda sosyal destek ödemelerinin yüzde 70 oranında artırıldığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER