ABB 2024 mazot desteği başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarıma olan desteğini sürdürüyor. Tarımsal faaliyetlerin hız kesmeden devam etmesi için çiftçiye destek olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi.

ABB 2024 mazot desteği başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) üretime ve üreticiye destekleri devam ederken bir son dakika açıklamasına yer verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında mazot desteği başvurularına ilişkin sürenin uzatıldığı öğrenildi.

Üreticiye mazot desteğini 2024 yılında da sürdüreceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı mazot desteği kapsamında kendine ait Traktör Ruhsatı ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan üreticilere en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak üzere destekleme yapacağını açıklamıştı. Yapılacak destekle ilgili olarak yeni bir açıklama yer aldı.

ABB 2024 MAZOT DESTEĞİ BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Ankara'da kapsamlı kırsal kalkınma projelerini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı üreticilere yönelik hayata geçirdiği mazot desteğini 2024 yılında da sürdürüyor. ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2024 yılı mazot desteği kapsamında ÇKS belgesi olan üreticilere 5 ve 20 dekar üzerinden destekleme yapacak.

ABB 2024 mazot desteği başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu! - Resim : 2

Mazot desteği başvuruları ‘baskenttarim.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden alınırken bu sürecin uzatıldığı duyuruldu. ABB tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’Mazot desteği başvuruları ‘baskenttarim.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden yapılmakta olup, başvurular 07.01.2024 tarihine kadar uzatıldı.'' ifadeleri yer aldı.

ABB 2024 mazot desteği başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu! - Resim : 4

Bu çerçevede 2024 yılı mazot desteği başvuruları 7 Ocak 2024 tarihine kadar uzatılmış oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER