9 Kasım akaryakıt fiyatlarında son durum nedir, zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatları takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda benzinle motorine indirim gelirken brent petroldeki artışın ardından gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi.

9 Kasım akaryakıt fiyatlarında son durum nedir, zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri sürücülerin gündeminde yer alıyor. Benzin ve motorine gelen peş peşe indirim ve zamların ardından brent petroldeki düşüşün fiyatları nasıl etkileyeceği merak edildi. Gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilirken sürücüler de "Benzin ve motorine indirim ya da zam var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Brent petrolde sert yükselişin ardından yaşanan gerileme akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu.

Brent petrolün 90 doları aşmasının ardından son bir haftada talep endişeleriyle 81,43 dolara kadar geriledi. Akaryakıta gelen indirimler sonrası güncel fiyatları merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM YA DA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Brent petrol fiyatları talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentilerine neden oldu. Ancak henüz zam ya da indirim haberi gelmedi. Son olarak geçtiğimiz hafta hem motorin, hem de benzine indirim gelmişti. Motorine 1,57 TL’lik indirim gelirken benzine 0,67 kuruş indirim geldi.

9-kasim-akaryakit-fiyatlarinda-son-durum-nedir-zam-ya-da-indirim-var-m.jpg

9 KASIM BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

ANKARA

Motorin fiyatı: 41,18 TL

Benzin fiyatı: 30,75 TL

LPG fiyatı: 16,29 TL

İSTANBUL

Benzin: 34,10 TL

Motorin: 37,62 TL

LPG (Otogaz): 17,14 TL

İZMİR

Motorin fiyatı: 41,37 TL

Benzin fiyatı: 31,85 TL

LPG fiyatı: 16,00 TL'den satılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER