7.669 TL taksitle 1 milyon konut kredisi! Ziraat Bankası veriyor

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyenlerin imdadına Ziraat Bankası koştu. Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası açıklandı.

7.669 TL taksitle 1 milyon konut kredisi! Ziraat Bankası veriyor

7.669 TL taksitle 1 milyon konut kredisi! Ziraat Bankası veriyor- Yükselen kredi faiz oranları vatandaşların ceplerini yakarken kira öder gibi ev sahibi olmak ta imkansız hale gelmişti. Süreçte vatandaşlar ev sahibi olmakta zorlanırken beklenen kredi müjdesi Ziraat Bankası tarafından verildi.

Rekor kıran konut fiyatları ve yükselen kredi faiz oranları nedeniyle vatandaşlar konut kredisi çekmekte zorlanırken Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile yüzleri güldürdü. Ziraat Bankası yapmış olduğu açıklamasında kredi taksitlerini düşürmek isteyen kişilere yönelik olarak 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kampanyası başlatıldı.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ VERİYOR MU?

Evet, ortak konut kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası da yer alıyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Ortaklaşa Konut Alımlarında Bankanız Yanınızda! Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın.” denilerek ortak konut kredisi verileceği açıklandı.

7.669 TL taksitle 1 milyon konut kredisi! Ziraat Bankası veriyor

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, 1 MİLYON KONUT KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR KAÇ TL ÖDENİR?

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Ziraat Bankası yüzde 3,79 faiz oranı ile konut kredisi verirken 1 milyon TL konut kredisi aylık taksit tutarı 38 bin 341 TL olarak ödeniyor. Ancak düzenlenen kampanya kapsamında ortak konut kredisi çekilebileceği için 5 kişini aynı konut kredisini çekmesi durumunda aylık taksit tutarı sadece 7.669 TL olarak gerçekleşecek.

Kredi başvurusu Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabilecek. Ortak konut kredisi başvurusu onayı alan kişiler kullanacakları kredi miktarı talep etmeleri durumunda en az 2 en fazla 5 kişi tarafından bölüştürebilecek. Böylelikle hem taksit ödeme hem de kredi onayı almakta banka müşterilerine büyük kolaylık sağlamış olacak.

SONRAKİ HABER