55 TL günlük taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

İhtiyaç kredisi çekmek için maliyet araştırması yapanlara İş Bankası’ndan fırsat kredisi geldi. İş Bankası günlük 55 TL taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

55 TL günlük taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

Türkiye’de ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artarken bankalar da kredi kampanyalarını çeşitlendirmeye devam ediyorlar. İş Bankası da ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkat çekmeye başladı. İş Bankası müşterileri uygun faizle ihtiyaç kredisi kullanabildikleri gibi günlük taksit sistemiyle bu nakit desteğine erişebiliyorlar. İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekenler hangi maliyetler ile karşılaşıyorlar?

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

İş Bankası, Türkiye’nin en köklü bankalarından birisi olarak müşteri sayısı açısından da önde gelen bankalar arasında yer alıyor. Hitap ettiği müşteri kesimi büyük olunca bankanın kredi kampanyaları da büyük ilgi çekiyor. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi kampanyası en çok araştırılan bankalardan birisi de İş Bankası oluyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan aylık faiz oranı açıklandı. Müşteriler İş Bankası’ndan aylık yüzde 3,71 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizleri ile karşılaştırıldığında tablo çok daha netleşiyor. İş Bankası en düşük maliyetle ihtiyaç kredisi veren az sayıda banka arasında bulunuyor. Mukayese edilirse kamu bankaları bile aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi verirken İş Bankası bu faizi yüzde 3,71 olarak uyguluyor.

İş Bankası müşterilerinin ihtiyaç kredisi çekerken karşılaştıkları bir durum da azami vade süreleri oluyor. Esasında bu süreler BDDK tarafından belirlenmekle beraber uygulanması bankaların yükümlülüğünde bulunuyor. Hatta uygulamayan bankalar ağır para cezaları ile karşılaşabiliyorlar. Bundan dolayı İş Bankası en fazla 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi verebiliyor. Bu kredinin limitinin ise 50.000 TL olduğu bildirildi. Eğer kredi limiti 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman en fazla 24 aya kadar vade uygulanabiliyor. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile verilebiliyorlar.

55 TL GÜNLÜK TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

55 TL günlük taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

İş Bankası'ndan günde 55 TL taksit ödemesi ile yani aylık 1.650 TL taksitle ihtiyaç kredisi çekilmek istendiğinde ve vade süresi de 36 ay olarak belirlendiğinde toplamda 28 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 59.400 TL oluyor.

SONRAKİ HABER