5 Eylül 2023 altın fiyatları ! Cumhuriyet altını, çeyrek altın ve gram altın kaç TL ?

5 Eylül 2023 Salı gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişime devam ediyor. Altına yatırım yapan alıcıların gözü iç piyasada ki fiyatlarda yaşanan değişimlerde. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

5 Eylül 2023 altın fiyatları ! Cumhuriyet altını, çeyrek altın ve gram altın kaç TL ?

Haftanın ikinci günü olan 5 Eylül 2023 Salı gününde altın ve döviz fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Fiyatlar günden güne değişirken yatırımcılar iç piyasayı yakından takıp ediyor. Ons altında yaşanan inişler ve çıkışlar iç piyasada da fiyatları yeniden şekillendiriyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Altın fiyatlarında ABD’deki faiz ve enflasyon verileri gibi unsurlar etkili oluyor. Altın, doğrudan ons altına bağlı olarak düşüyor ya da artabiliyor. Aynı zamanda döviz kuruna bağlı olarak altının iç piyasadaki durumu değişim gösterebiliyor. Peki, haftanın ikinci gününde altın piyasasındaki son durum nedir ?

altiiin.jpg

"CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?"
Yüksek miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 11 bin 264 liradan geri alınırken, 11 bin 434 liradan da satışa sunuluyor.
"ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?"
Çeyrek altın 5 Eylül 2023 Salı günü 2 bin 752 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 793 lirada konumlanmış durumda.
"GRAM ALTIN NE KADAR?"
Altının gramı bugün bin 668 liradan müşteriden geri alınırken, bin 699 liradan satışa sunuluyor.

altin.png

SONRAKİ HABER