5 Ekim Ankara'da benzin motorin LPG ne kadar?

Ülkemizde kur farkından dolayı fiyat dalgalanmasını en çok yaşayan akaryakıt sektöründe bu kez ezber bozuldu. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar gündem olurken zam haberleri yerini bu kez indirime bıraktı. Ankara'da güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.

5 Ekim Ankara'da benzin motorin LPG ne kadar?

Türkiye'de son yıllarda akaryakıt fiyatlarının artması nedeniyle vatandaşlar araç kullanımlarını mümkün olduğunca azaltmaya başladı. Akaryakıt fiyatlarının artması ulaşımdan pazara, eğitimden faturaya kadar pek çok fiyata etki ederken yeni zamlarda gündemden düşmüyor. Akaryakıta gelen zam furyası bu kez yerini indirim haberine bıraktı.

Akaryakıta zam gelmeye devam ederken benzin tarafında bir zam daha duyuruldu. Haberankara.com okurları için güncel akaryakıt fiyatlarını derledik. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları yakından takip edilirken bu kez benzin için zam haberi geldi. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren benzin ve motorin fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişikliklere bağlı olarak zam ve indirim haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak benzine bugünden geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Ankaralılar ''Ankara'da güncel benzin, motorin, LPG fiyat nedir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

ANKARA'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin ve motorin fiyatları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişimlere göre şekillenirken Benzine 2 lira 10 kuruşluk indirim geldi. Motorin ve LPG'ye herhangi bir indirim ise yapılmadı. Benzine 5 Ekim saat 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim gelirken fiyatlar da 34 lira seviyelerine çekildi.

ekran-goruntusu-2023-10-05-100149.png

ekran-goruntusu-2023-10-05-100201.png

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa 40,20 TL

İstanbul Anadolu 40,14TL

Ankara motorin fiyatı 40,76 TL

İzmir motorin fiyatı 40,96 TL

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa 34,68 TL

İstanbul Anadolu 34,63 TL

Ankara benzin fiyatı 35,29 TL

İzmir benzin fiyatı 35,41 TL

Haberankara.com

SONRAKİ HABER