42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı

Taşınmaz fiyatlarındaki artışlar nedeniyle ev sahibi olmak isteyenlerin alternatif arayışları devam ediyor. Konut fiyatlarındaki rekor artışlar devam ederken özellikle icradan satılık daireler ev sahibi olmak isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler sunması ile dikkati çekiyor. Bu çerçevede 42.500 TL başvuru bedeli ile yeni bir ilan duyurusuna yer verildi.

42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı

Ülkemizde pandemi dönemi ile birlikte taşınmaz fiyatlarında rekor yükselişler kaydedildi. Kira fiyatlarının artması ile beraber ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kira ödemek yerine kredi ödeyerek kendi evlerinde oturmak istiyor. Ev sahibi olmak üzere araştırmalarına devam eden vatandaşlar da uygun fiyatlı ilanlarla ilgilenirken Vakıfbank Gayrimenkul tarafından yapılan satışlar vatandaşların gündeminde yer alıyor.

Vakıfbank Gayrimenkul adlı internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan taşınmazların satışı yapılmaya devam ederken banka, yeni ilanları yayımlamaya devam ediyor. Vakıfbank Gayrimenkul tarafından yapılan satışlar uygun fiyatlı konut sahibi olmak isteyenler için alternatif oluştururken çatı katı dubleks konut satışı yapılacağı öğrenildi. Ev sahibi olmak isteyenler ilan hakkında bilgilendirilirken çatı katı dubleksin 3+1 olduğu bildirildi.

VAKIFBANK 850 BİN LİRADAN ÇATI DUBLEKSİ SATIŞINA BAŞLADI

Vakıfbank tarafından geliştirilen ve vatandaşın hizmetine sunulan Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde yapılan konut satışları devam ediyor. Konut satışları devam ederken ev sahibi olmak isteyenlere özel bu kez Başkent Ankara'da bir konut satışı yapılacağı öğrenildi. Ankara'da ilana konu olan taşınmazın çatı dubleksi statüsünde olduğu kaydedildi. Vakıfbank'tan satılık olan taşınmazlar spot piyasadaki eşdeğerlerine göre uygun fiyata satılırken Vakıfbank Gayrimenkul'ün resmi internet sitesinde Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kelepir fiyata 3+1 çatı dubleksi satışı yapılacağı kaydedildi.

42.500 TL BAŞVURU BEDELİ İLE SATIŞA ÇIKTI

Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'da satışa çıkardığı dairenin Beypazarı ilçesinde yer aldığını açıkladı. Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık semtinde satışa çıkan 147 metrekarelik dairenin başlangıç satış fiyatı 900 bin lira olarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık semtinde 850 bin liradan satışa sunduğu 3+1 142 metrekare dubleks daireye ilişkin tabloyu da müşterilerle paylaştı. Satışı yapılan daire hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde sıralandı;

Tanım: VakıfBank'tan Beypazarı'nda Satılık 3+1 Dubleks
Kategori Seçimi: Konut
Konut Tipi: Apartman Dairesi
Konut Şekil: Çatı Dubleksi
İl: Ankara
İlçe: Beypazarı
Semt: Ayvaşık

42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı
Parsel: 12
Oda Sayısı: 3
Salon Sayısı: 1
Banyo Sayısı: 2
Metrekare: 142
Krediye Uygunluk: Uygun
Isınma Tipi: Merkezi
Kullanım Durumu: Boş

42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı - Resim : 2
Tapu Durumu: Kat İrtifakı
Bina İnşa Yılı: 2012
Bulunduğu Kat: 5
Yakıt Tipi: Doğalgaz
Yapı Tipi: Betonarme

42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı - Resim : 3

Yapının Durumu: İkinci El
Minimum Artış: 10.000 TL
Başlangıç Bedeli: 850.000 TL
Teminat Bedeli: 42.500 TL
42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı - Resim : 4

Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret ederek ilan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER